🇷🇴 | 🇭🇺

În această dimineață doamna director Pető Dalma Csilla a primit la sediul clubului delegația secției noastre de înot, multiplă medaliată la Campionatele Naționale de Cadeți. Echipa antrenată de Madău Cristina✅️ și Tirla Ovidiu✅️ este compusă din sportivele Tirla Sofia🏊‍♀️, Dumitrescu Olivia🏊‍♀️, Dan Amelia🏊‍♀️, Crișan Maia🏊‍♀️.

☝️Aceste rezultate sunt rodul muncii sportivilor, antrenorilor și specialiștilor noștri în proiectul de 💪 reconstrucție a secției de înot începută după plecarea sportivei Bakó Anastasia la Steaua București.

👏👏👏 Felicitări tuturor și mulțumim părinților pentru susținere.

Ma reggel Pető Dalma Csilla igazgató a sportklub székhelyén fogadta azokat az úszókat, akik az elmúlt hétvégén az Országos Úszóbajnokságon különböző kiváló helyezéseket értek el. A sportolók, Tirla Sofia🏊‍♀️, Dumitrescu Olivia🏊‍♀️, Dan Amelia🏊‍♀️, Crișan Maia🏊‍♀️ edzőik, Madău Cristina✅️ és Tirla Ovidiu✅️ kíséretében érkeztek.

☝️ Az elért eredmények a sportolóknak, az edzőiknek és azoknak a szakembereknek köszönhetőek, akik közösen, Bakó Anastasia a Steauahoz való átigazolása után újjá kezdték építeni az úszó szakosztályunkat.

👏👏👏 Gratulálunk mindenkinek, köszönjük a szülők támogatását.

#ClubulSportivCrişulOradea#înotCrişul#NagyváradiCrişulSportklub#rezultateCrişul

#managementCrişul

Sari la conținut